Copil lucrând la laptop

Game- Engines(sau motoare de jocuri) pentru copiii dvs. 1

Distribuiti cu dragoste

Să vorbim în continuare despre Game- Engine(sau motoare de jocuri) pentru copiii dvs. 1. Veți găsi mult mai multe prezentări la link-ul Platforme Software

Ce este Game Engine?

Un motor de joc este un mediu de dezvoltare software, în principal pentru crearea de jocuri video. Exista si alte formulari pentru  acest termen cum ar fi : arhitectura jocului, cadrul de joc sau, etc.. Principalele funcționalități pentru motoarele de joc includ adesea randarea grafică 2D sau 3D, motorul fizic, animația, inteligența artificială, sunetul și streamingul, printre altele. Nu vă speriați de denumiri, copii dvs. deja le cunosc

Marea majoritate a copiilor noștri trăiesc aventura dezvoltării de jocuri la vârsta de 8-10 an într-un traseu : Minecraft, Roblox, Unity. Acest traseu este determinat de popularitate, ușurința accesului, etc. Vă voi prezenta și alte motoare de dezvoltare jocuri fără a dori să aud prejudecățile dvs. despre o industrie de 200 miliarde de dolari în 2021 care numai in US angajează în jur de 300000 de oameni.

Kodu Game – Kodu Game Lab 3D game programming for kids.

Kodu Game Lab este un mediu de dezvoltare a jocurilor 3D conceput pentru a-i învăța pe copii principiile de bază de programare. Kodu le permite creatorilor să construiască terenul lumii, să-l populeze cu personaje și elemente de recuzită și apoi să își programeze comportamentele și regulile de joc într-un limbaj de programare vizuală personalizat.

Kodu a apărut ca un proiect în Microsoft Research. Platforma țintă inițială a fost Xbox 360 folosind C#, XNA și lansarea prin Indie Games Channel. Alegerea lansării pe Xbox a informat o mare parte din dezvoltarea timpurie a interfeței de utilizare, deoarece totul trebuia făcut folosind un controler de joc. De la portarea pe PC, a fost adăugat suport pentru tastatură, mouse și atingere. (traducere din site-ul indicat)

CREY (fostul Game Salad) CREY- Your game creating journey starts here

CREY este o nouă platformă de jocuri concepută special pentru generația Z și cu socialul în centrul său – pe care o puteți găsi aici. Suntem un grup de veterani din industria jocurilor de noroc, precum și câțiva tocilari din tehnologie, care s-au unit pentru a schimba jocurile prin dezvoltarea primei rețele de jocuri sociale adevărate din lume.

Platforma CREY unește creatorii de jocuri și jucătorii. Le permite creatorilor de toate formele și dimensiunile să creeze jocurile pe care și-au dorit dintotdeauna să le construiască fără a fi nevoie să învețe cum să codifice – și apoi să le partajeze cu alți jucători CREY din toată lumea, care pot juca apoi aceste jocuri gratuit online. în timp ce socializăm și petrecem unii cu alții în comunitatea noastră. Suntem noua epocă a democratizării dezvoltării și publicării jocurilor. (About CREY)

Unity

Unity este un motor de joc multi-platformă dezvoltat de Unity Technologies, anunțat și lansat pentru prima dată în iunie 2005 la Conferința Mondială a Dezvoltatorilor Apple Inc. ca motor de joc exclusiv pentru Mac OS X. De atunci, motorul a fost extins treptat pentru a suporta o varietate de platforme desktop, mobile, console și realitate virtuală. Este deosebit de popular pentru dezvoltarea jocurilor mobile iOS și Android și folosit pentru jocuri precum Pokémon Go, Monument Valley, Call of Duty: Mobile, Beat Sabre și Cuphead.Este considerat ușor de utilizat pentru dezvoltatorii începători și este popular pentru dezvoltarea jocurilor independente.

Motorul poate fi folosit pentru a crea jocuri tridimensionale (3D) și bidimensionale (2D), precum și simulări interactive și alte experiențe. Motorul a fost adoptat de industriile din afara jocurilor video, cum ar fi filmul, autovehiculele, arhitectura, inginerie, construcții și forțele armate ale Statelor Unite. (Unity (Game Engine)

Gamestar Mechanic – Gamestar Mechanic

Recomandat altă dată pentru ușurință și versatilitate astăzi este ne-frecventabil . Îl citez pentru istorie

Mai multe informatii

Instrumentele de redare și editare a jocului din Gamestar Mechanic sunt construite cu un instrument numit Adobe Flash. Adobe, împreună cu principalii furnizori de browsere și sisteme de operare, încetează suportul pentru Flash pe 31.12.2020.

Aceasta înseamnă că dacă încercați să jucați sau să creați jocuri pe gamestarmechanic.com folosind un browser web obișnuit (cum ar fi Chrome, Firefox, Safari sau Edge) după 31.12.2020, acele părți ale site-ului nu vor funcționa.

 


Distribuiti cu dragoste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *